Ц(С)ВЕТОВЕ /Марияна Добрева-Велева/

Ц(С)ВЕТОВЕ /Марияна Добрева-Велева/

Накъде тази вечер: Първа самостоятелна изложба на Марияна Добр...

Марияна Добрева-Велева е музикант, изпълнител и автор на музика в група "Силует". Сега тя представя своите светове в цветове - Ц(с)ВЕТОВЕ се нарича първата й самостоятелна изложба. Може да я разгледате до 18 април в културния център на ул. "Георги Бенковски" 10 в София. Вижте повече.

Публикувахте от Добро утро с БНТ 2 в 12 април 2017 г.

| Ц(С)ВЕТОВЕ

Марияна Добрева-Велева

ИЗЛОЖБА ЖИВОПИС

07.04 – 18.04


За изложбата: Първа самостоятелна изложба на Марияна Добрева-Велева Картините отразяват цветовете на емоциите и, преплетени в опростени форми. Създадени са в периода 2014-2016г. Изложбата ще допълнят дизайнерските и лампи и свещници, направени през същия период от хартия и метал.

За авторката: Марияна Добрева-Велева завършва „Приложно изкуство и дизайн“ в Бургас, след което поема по пътя на музиката. Един от основателите и водещ вокал на рок група Силует, с които свирят заедно повече от 17 години. Пише песни, стихове, свири на китара и пиано.

–––––––––––––––

Събраните творби ще бъдат представени в неповторимата атмосфера на Dada Cultural Bar, където след „разходката“ из цветовете и световете на авторката, за малко ще се потопим и в нейния талант, като музикант.

Откриване: 07.04. петък / 19:00 ч.

Scroll Up