BazArt

BazArt

__Изпратихте ли писмата до Дядо Коледа?

За трета поред година организацията bazart.bg Ви кани, на „Домашна Коледа“ в Dada Cultural Bar.

>>>Homey Dada Christmas BazArt.bg
Духа на Коледа се крие в уютната обстановка, домашно приготвените сладки, с любов подбраните подаръци, хубавата музика и разбира се „Дядо Коледа“ .

На 19.12 от 12.00-18.00 часа започва нашата приказка за Коледа. Тя ще бъде сътворена от специално подбрани автори, BazArt.bg и Галерия DaDa.

Събитието е в подкрепа на I Can Too, като техни авторски изделия с надпис „И АЗ МОГА“ ще може да закупите от техния щанд.
Също така ще можете да подкрепите и Фондация „За Нашите Деца”, като ползвате дарителската кутия в дада!

Коледни подаръци с BazArt.bg и вкусотии от Kitsch & Egg!
BazАrt.bg ви готвят изненада с истински Дядо Коледа, ние пък ще се погрижим за уютната обстановка! Ще има домашно приготвени напитки /трябва да опитате от дада ром – Marcel Duchamp с кафе!/ дада глювайн и домашно приготвените сладкиши на Kitsch & Egg!
Заповядайте, да се насладите на коледния уют на нашия BazArt.bg!

__BazArt.bg е цялостна концепция за подкрепа и промотиране на българското ръчно творчество.

Организираме „базарти”, на които вие (клиентите) се запознавате с прекрасните и слънчеви хора, които майсторят всякакви красоти и ще можете да си купите всичко, което Ви харесва.

Електронната платформа www.bazart.bg, е on-line магазин, на който може да харесате подарък за себе си или за любим човек. Да разгледате специалните ни селекции за празниците. Да купите подаръчен „Ваучер“ с избрана от вас сума.

BazArt-Sofia-Art Shops, представя малките арт магазинчета, арт пространства и отделни творци, като Ви повежда в страната на чудесата на ръчно-изработените бижута, дрехи, домашни декорации и много други прекрасни неща скрити в потайните местенца на София..

__Ще можете да си купите нещо специално за прекрасния празник, нещо за вас, ръчно изработени коледни играчки, подаръци за любимите Ви хора и коледна декорация за дома Ви.
Купувайки ръчно изработени изделия вие подкрепяте българските творци и техния уникален труд.
Всеки е добре дошъл на прекрасното събитие.
Домашния яйчен пунш и ром, коледни сладки и греяно вино и са част от лакомствата, които ще подготвят от Dada.

P.S. BazArt.bg работи в подкрепа на фондацията И АЗ МОГА, която помага на деца със специални нужди. Ще можете да ги подкрепите, като закупите продукт от щанда на I Can Too.

__Искате да си купите уникално бижу, което никой друг няма или екстравагантна чанта? Или просто да разгледате красиви дизайнерски дрехи и аксесоари в приятна обстановка? Това ще можете да направите на по питие с вашите приятели на втория „базарт“ за ръчно изработени стоки, който ще се проведе в клуб Dada Cultural Bar на 25.04.2013 (четвъртък) от 17.30-20.30 часа. Участие ще вземат 10 български автори и малки магазинчета. Базарта ще продължи до 20:30. След това ви очаква парти с DJ Denzo Teque.

P.S. BazArt.bg работи в подкрепа на фондацията И АЗ МОГА, която помага на деца със специални нужди. Ще можете да ги подкрепите, като закупите продукт I Can Too.

   | Още BazArt.bg събития в Dada Cultural Bar

Scroll Up